Termeni si conditii - Hunguest Hotel Fenyő

Termeni si conditii - Hunguest Hotel Fenyő

ROM
Rezervați acum: +40 741 234 736 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 
Termeni si conditii

Site-ul www.hunguest-fenyo.ro este proprietatea SC Fenyő SRL, identificată prin J19/6/2001 și CUI RO13638885, cu sediul Miercurea Ciuc, str. Nicolae Bălcescu nr. 11.

Accesul și utilizarea site-ului www.hunguest-fenyo.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil.

www.hunguest-fenyo.ro include: texte, imagini, baze de date, servicii, logo-uri, reclame și constituie conținutul site-ului menționat, care este proprtietatea companiei SC Fenyő SRL, care își rezervă dreptul , unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adăuga sau retrage prezenții termeni, fără a anunța prealabil. Aceste schimbări vor  intra în vigoare din momentul publicării lor. Conținutul www.hunguest-fenyo.ro este proprietatea SC Fenyő SRL și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror date fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.

Informațiile prezent pe www.hunguest-fenyo.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit, puteți copia și tipări conținutul pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale.

Dacă sunteți vizitator al site-ului www.hunguest-fenyo.ro vă informăm că există posibilitatea  ca unele dintre datele dvs, cu caracter personal să fie prelucrate.

La accesarea site-ului nostru, aveți posibilitatea de a completa formularul de înscriere, completarea acestuia cu datele dvs. cu caracter personal urmând a fi considerată a reprezenta consimțământul dvs. expres, acordat în mod liber, informat și neechivoc în cea ce privește prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de către compania SC Fenyő SRL.

În conformitate cu cerințele Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE , Societatea SC Fenyő SRL se angajează să administreze în condiții de siguranță, și numai scopurile specificate în cele de mai jos, datele cu caracter personal pe care le prelucrează.

De asemenea va aducem la cunoștință faptul că aveți posibilitatea de a va exercita la orice moment oricare dintre drepturile de legislația aplicabilă, printre acestea regăsinduse și dreptul de opoziție fată de prelucrarea datelor dvs. Cu caracter personal, caz în care vom opera ștergerea tuturor datelor dvs. personale din baza noastră de date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dvs. referitoare la utilizarea www.hunguest-fenyo.ro și la protecția utilizării, ne puteți contacta prin intermediul secțiunii Contact din site.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi prelucrate în următoarele scopuri:

Societatea  Fenyő SRL va considera toate informațiile colectate de la dvs. ca fiind confidențiale, le va partaja cu terți fără consimțământul dvs. expres și anterior.

S.C. Fenyő SRL nu este răspunzătoare pentru niciun fel de pagube, directe sau indirecte, rezultate din:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor www.hunguest-fenyo.ro

- declarații/acțiuni ale unei terțe părți asupra serviciilor www.hunguest-fenyo.ro

- orice alte probleme legate de serviciile oferite de www.hunguest-fenyo.ro

În condițiile în care considerați ca un anumit material aflat pe site, postat de către terți sau utilizatori, încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații la adresa de marketing@hunguest-fenyo.ro.

www.hunguest-fenyo.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale  conținutului său. De asemenea www.hunguest-fenyo.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Anumite părți ale conținutului publicat pe www.hunguest-fenyo.ro pot să fie furnozate de terțe persoane cu care www.hunguest-fenyo.ro are relații contractuale în acest sens, cu respectarea drepturilor și obligațiilor. De asemenea, în interiorul conținutulu iwww.hunguest-fenyo.ro pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. www.hunguest-fenyo.ro nu este responsabil în nici o măsură asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent că aceasta este publicitar sau nu. De asemenea, www.hunguest-fenyo.ro nu este responsabil de conținutul paginilor externe la care se face trimitere din interiorul său.

www.hunguest-fenyo.ro își rezervă dreptul să schimbe acești termeni, modificând versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități.

Utilizatorului site-ului www.hunguest-fenyo.ro confirmă că a citit și a acceptat acești Termeni și condiții. Utlizarea www.hunguest-fenyo.ro de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și condiții.

www.hunguest-fenyo.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accaesul dvs. la conținutul site-ului.

HUNGUEST HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 741 234 736
Fax:
marketing@hunguest-fenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11