Spa - Hunguest Hotel Fenyő

Spa - Hunguest Hotel Fenyő

ROM
Rezervați acum: +40 266 311 493 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 
TRATAMENTE YON-KA

 

Rezervați acum:

E-Mail:      marketing@hunguest-fenyo.ro
Phone:     +40 266 311 493

 

 

TRATAMENTE YON-KA

TRATAMENTE FACIALE

Plaisir d’Aromes
Tratament ultrahidratant şi relaxant.
Acest tratament are toate atuurile pentru a îndepărta oboseala şi stresul şi pentru a face din acestă experientă un adevărat moment de plăcere: arome subtile, puterea incomparabilă a plantelor, masajul relaxant, şi o doza scurtă de reenergizare care vă va aduce tonus şi vitalitate. Vă veţi simţi senină, iar tenul va fi luminos.
Durata: 55 min.
Preț: 175,00 Ron

Eclat Cocoon 
Hidratare intensă și relaxare cu pietre fierbinți.
Pentru a obține un ten luminos, relaxat si hidratat, Eclat Cocoon cuprinde două masaje - manual și cu pietre fierbinți. Aromele fructate oferă o stare de bine generală, în timp ce măștile vor lăsa tenul mătăsos. Este un tratament care se adresează persoanelor care vor un tratament facial foarte relaxant, celor cu un ten deshidratat și celor care apreciază eficiența unui tratament original.
Durata: 55 min.
Preț: 175,00 Ron

Evasion Sensorielle
Tratament fito-aromatic senzorial cu pensule.
Trăieşte experienţa unică a unui tratament facial, spectaculos de relaxant și ultra hidratant ce conferă tenului un aspect catifelat şi o luminozitate deosebită. Notele delicate ale uleiurilor esenţiale, puterea incomparabilă a plantelor şi masajul senzorial cu pensule vor îndepărta stresul şi oboseala pentru a restaura starea de bine şi armonia.
Durata: 70 min.
Preț: 175,00 Ron

Eyes & Lips Perfection Treatment 
Tratament specific pentru ochi şi buze cu cristale de masaj.
Un tratament facial original, senzorial şi relaxant la superlativ. Traieşte experienţa unică a unui tratament facial specific pentru ochi și buze, spectaculos de relaxant şi ultra hidratant ce conferă tenului un aspect catifelat şi o luminozitate deosebită. Notele delicate ale uleiurilor esenţiale, tehnicile de masaj manual, senzorial dar si cu cristale de aventurin vor îndepărta stresul şi oboseala pentru a restaura starea de bine şi armonia.
Durata: 45 min.
Preț: 150,00 Ron

Mahana 
Inspirat din ritualul polinezian „Taurumi”, tratamentul Mahana, aduce o nouă abordare holistică din medicina chineză si ayurvedică de reechilibrare a energiilor . Într-o atmosferă relaxantă, îmbogăţită de aromele delicate ale uleiurilor esentiale de Iasomie si Floare de Tiare, sub atingerea delicată şi magică a terapeutului, întregul corp îşi va redobândi stare de bine fizică şi senzorială. Textura fină a produselor aplicate, precum si tehicile de masaj ale scalpului, tenului, mâinilor și tălpilor promit o experienţă unică de relaxare profundă si completă .
Durata: 55 min.
Preț: 120,00 Ron

Men Express / Intensive
Curăţare în profunzime şi relaxare.
Tratament de referinţă Yon-Ka Men Intensive Purifying se adresează tuturor bărbaţilor indiferent de tipul tenului sau de vârstă. Este cel mai eficient atunci când este aplicat în şedinţe regulate. 
Men express durata: 30 min.
Preț: 
90,00 Ron
Men Intensive durata55 min.
Preț: 
175,00 Ron

Intermezzo
Întâlnire cu frumuseţea oferită de plante 
Conceput cu grijă pentru persoanele care au mai puţin timp la dispoziţie, dar care nu neglijează îngrijirea corectă a tenului, tratamentul Intermezzo dezvăluie frumuseţea naturală a acestuia, îmbunătăţind vizibil calitatea şi aspectul pielii. Prin aplicarea unei comprese aromatice, pulverizarea unor vapori din 5 uleiuri esenţiale, realizarea unei exfolieri hidratante, aplicarea unei baze protectoare, toate urmate de un final energizant, rezultatul se vede instant. Tenul îşi recapată prospeţimea, este radiant şi perfect hidratat.
Durata: 15 min.
Preț: 50,00 Ron

MASAJE

Aroma – Luxe
Masaj relaxant cu tehnici manuale exclusive Yon-Ka
Durata: 55 min.
Preț: 120,00 Ron

Aroma – Sculptant
Masaj tonifiant cu tehnici de sculptare ale picioarelor cu bețe de bambus
Durata: 55 min.
Preț: 120,00 Ron

Aroma - Relax Hot Stone
Masaj plăcut și relaxant cu pietre vulcanice pe spate
Durata: 55 min.
Preț: 120,00 Ron

Yon-Ka Candle masaj
Un masaj de relaxare cu lumânări conține toata magia unei lumânări de masaj care se topește într-un prețios elixir cald si delicat parfumat. Rezultatul: o piele catifelată și netedă, recâștigarea bunei dispoziții și în scurt timp, o senzație de împlinire, ca și cum fiecare parte a corpului și a minții nu are altă alternativă decât relaxarea completă.
Durata: 55 min.
Preț: 120,00 Ron

Phyto-Minceur
Tratament tonifiant cu tehnici Yon-KA de împachetare corporală aromatică împotriva retenției de apă.
Durata: 55 min.
Preț: 120,00 Ron

Getaway to Provence
Gomaj și masaj de relaxare 
O combinaţie de Lavandă și Imortelă - uleiuri esențiale iconice din Provence pentru un efect de re-echilibrare și calmare. O exfoliere delicată, combinată cu un masaj relaxant și detoxifiant, pentru o călătorie armonioasă.
Durata: 55 min.
Preț: 175,00 Ron

A Walk in the Forest
Gomaj şi masaj anticelulitic cu bețe de bambus.
O combinaţie de uleiuri esențiale de Cedru și Chiparos inspirată de pădurile franceze pentru o călătorie oxigenată prin natură. Această experiență revigorantă include un peeling intens cu sare remineralizantă, urmat de un masaj cu beţe de bambus pentru remodelarea siluetei ce aduce confort picioarelor obosite şi oferă o stare de bine şi relaxare în tot corpul.
Durata: 55 min.
Preț: 175,00 Ron

Corsican Delight
Gomaj și masaj de drenaj/digitopresoterapie
O combinaţie de parfumuri vibrante ale insulei Corsica și note revitalizante de Mandarină și Portocală Dulce. Un peeling dulce și gurmand, combinat cu un masaj de re-echilibrare şi revitalizare menit să vă trezească simțurile, eliberâdu-vă de stres, oboseală fizică şi mentală.
Durata: 55 min.
Preț: 175,00 Ron

Polynesian Journey
Gomaj și masaj cu pietre calde la nivelul spatelui 
Răsfățați-vă simțurile cu notele calde, florale ale Iasomiei şi Florii de Tiare în călătoria spre un loc exotic. Peelingul delicios ce conţine 2 tipuri de zahăr se combină cu un masaj delicat cu pietre calde vulcanice pentru a vă relaxa corpul și mintea, astfel încât să vă puteți detaşa de cotidian și bucura de călătorie.
Durata: 55 min.
Preț: 175,00 Ron

 

 
 
HUNGUEST HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 266 311 493
Fax: +40 266 372 181
marketing@hunguest-fenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11