Spa - Hunguest Hotel Fenyő

Spa - Hunguest Hotel Fenyő

ROM
Rezervați acum: +40 266 311 493 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 
Masaje și Tratamente

Puterea relaxantă, energizantă și dădătoare de viață a masajelor noastre calmează și în același timp, împrospătează corpul obosit și răsfață sufletul. Tratamentele noastre plăcute stimulează circulația sângelui, elimină toxinele, hidratează și înmoaie pielea, îmbunătățește starea mentală.

 

Rezervați acum:

E-Mail:      marketing@hunguest-fenyo.ro
Phone:     +40 266 311 493

 

 

Masaje și Tratamente

FENYŐ SPA 
Tel: 0747-809.020

MASAJ BALINEZ
Masajul balinez este un tratament corporal întreg, carte oferă pacientului un echilibru perfect între corpul și sufletul său.
Durata:  55 minute
Preț: 90,00 lei  

MASAJ  SUEDEZ 
Masajul suedez este o tehnică de tratament efectuată de mână, care afectează corpul uman prin stimuli mecanici.  Spre deosebire de unele masaje de înfrumusețare, se bazează pe efecte fiziologice directe, dar și sentimentul de îngrijire personală este, de asemenea, bun pentru sănătatea mintală. Efectele pozitive: amelioarea stresului, relaxare, amelioarea spasmelor, ameliarea durerii, împotriva oboselii cronice, tratament pentru mobilități reduse, tratament pentru tulburări ortopedice, etc.
Durata:  55 minute
Preț: 70,00 lei 

MASAJ  DE RELAXARE 
Scopul masajului de relaxare este de a ajuta la eliberarea stresului și tensiunii într-o stare de relaxare. Atingerile netezitoare au, de asemenea, un efect pozitiv asupra îmbunătățirii bolii și a stării slăbite. Masajul și uleiurile esențiale eliberează hormonii fericirii responsabili de bucurie și bucurie. Masajul gingaș de relaxare are un efect foarte bun de atenuare a stresului, stimulează circulația sanguină și limfatică, întărește sistemul imunitar, și poate fi utilizat cu efect de relaxare, chiar și în tulburările de somn.
Durata:  55 minute
Preț: 70,00 lei 

MASAJ PARȚIAL /  PICIOARE 
Masajul de spate este potrivit în special pentru atenuarea stresului. Formele moderne de viață pun de obicei o presiune mare pe spatele oamenilor, motiv pentru care această parte a corpului ar trebui tratată. În timpul tratamentului, maseuza acordă atenție deosebită revizuirii omoplatului, în jurul căruia de obicei se găsesc noduri de mușchi dureroși. Poate fi utilizată pentru reformarea mușchilor de umăr și a zonei omoplatului, precum și mușchilor gâtului, durerii de cap, inflamației țesuturilor moi din jurul articulațiilor umărului și pentru alte probleme de sănătate.
Punctul de plecare al masajului la picioare este că toate organele corpului nostru sunt conectate la diferite suprafețe ale picioarelor noastre.
Masarea diferitelor zone ale tălpilor poate afecta organele care sunt în contact cu ele și invers: funcționarea defectuoasă a unui organ poate fi observată pe tălpi sub formă de senzitivitate, depuneri sau alte leziuni în zona corespunzătoare. 
Durata:  25 minute
Preț: 45,00 lei 

MASAJ  INDIAN (kalari / abhyanga)
Masajul Kalari este un tratament specific Indiei, unde efectele benefice ale uleiurilor medicinale sunt combinate cu o tehnică specială folosind mâinile și picioarele terapeutului.
Abhyanga este un masaj popular din India care folosește uleiuri calde și mișcări circularede de la cap până la picioare, pentru menținerea sănătății generale.
Durata:  55 minute
Preț: 90,00 lei

MASAJ CHINEZESC
Masajul chinezesc ca parte a medicinei tradiționale chinezești, ajută la găsirea echilibrului intern și extern, lasă energia să curgă liber și contribuie la o stare de bine, atât fizic, cât și mental.
Durata:  55 minute
Preț: 90,00 lei

MASAJ HERBAL
Masajul herbal este un tratament alternativ thailandez bazat pe puterea de vindecare a plantelor. Prin utilizarea de comprese de plante pe țesuturile moi, durerea și inflamația sunt atenuate-reduse.
Durata:  55 minute
Preț: 90,00 lei

 MASAJ LOMI-LOMI
Este masajul tradițional hawaiian, prin combinarea technicilor de masaj, a uleiuri, respirației și a dansului.
Durata:  55 minute
Preț: 90,00 lei 

MASAJ DE CUPLU
Durata:  55 minute
Preț: 150,00 lei 

MASAJ SINCRINIZAT
Masajul sincronizat cu 4 mâini, permitând curgerea energiei din corp în mod mult mai ritmic.
Durata:  55 minute
Preț: 150,00 lei 

MASAJ DE AROMATERAPIE 
Aromoterapia este un remediu natural antic care utilizează uleiuri esențiale pentru a răsfăța și a vindeca.  Terapia oferă un tratament unic de aromaterapie prin combinarea uleiurilor esențiale diferite în funcție de nevoile clientului. Forma de masaj făcut cu mișcări blânde și lente este excelent pentru relaxarea mușchilor, consolidarea sistemului imunitar, atenuarea stresului și anxietății.
Durata:  55 minute
Preț: 75,00 lei 

 

 
 
HUNGUEST HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 266 311 493
Fax: +40 266 372 181
marketing@hunguest-fenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11