Spa - Hunguest Hotel Fenyő

Spa - Hunguest Hotel Fenyő

ROM
Rezervați acum: +40 266 311 493 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 
Masaje și Tratamente

Puterea relaxantă, energizantă și dădătoare de viață a masajelor noastre calmează și în același timp, împrospătează corpul obosit și răsfață sufletul. Tratamentele noastre plăcute stimulează circulația sângelui, elimină toxinele, hidratează și înmoaie pielea, îmbunătățește starea mentală.

 

Rezervați acum:

E-Mail:      marketing@hunguest-fenyo.ro
Phone:     +40 266 311 493

 

 

Masaje și Tratamente

FENYŐ SPA 
Tel: 0747-809.020

Pentru masaje, folosim tratamentele terapeutice ale familiei de produse  De Noyle, care conțin ingrediente mediteraneene minunate din mediul rural spaniol. Efectul sinergiei ingredientelor lor naturale crește eficiența lor, oferind soluții personalizate oaspeților noștri.

MASAJ DE CELULITĂ 
Masajul de celulită ajută la eliminarea celulitei într-un mod natural, eficient și confortabil, care este cel mai adesea cauzat de funcționarea defectuoasă a sistemului limfatic. În timpul masajului de celulită aplicăm tehnici speciale. Masajul este mult mai puternic, cum ar fi de exemplu masajul suedez, deoarece scopul acestuia este zdrobirea celulelor grase. Masajul de celulită relaxează țesuturile grase, făcându-le să se descompună mai ușor în organism și accelerând metabolismul.
Durata:  50 minute
Preț: 70,00 lei  

MASAJ CU MIERE 
Masajul de miere are efecte benefice nu doar asupra trupului dar și asupra sufletului. Spre deosebire de tehnicile tradiționale, nu sunt folosite elementele de masaj obișnuite, cum ar fi netezirea sau frământarea. Datorită capacității de aderență a mierii, maseurul poate ridica pielea. Astfel, vacuumul rezultat provoacă congestie, ajută la eliminarea deșeurilor din corp și la relaxarea mușchilor aderenți.  În timpul tratamentului, vitamina, enzima și conținutul mineral de miere intră în piele, care nu numai că o hrănește, dar are, de asemenea, efecte anti-inflamatorii și analgezice.
Durata:  60 minute
Preț: 70,00 lei 

MASAJ  SUEDEZ 
Masajul suedez este o tehnică de tratament efectuată de mână, care afectează corpul uman prin stimuli mecanici.  Spre deosebire de unele masaje de înfrumusețare, se bazează pe efecte fiziologice directe, dar și sentimentul de îngrijire personală este, de asemenea, bun pentru sănătatea mintală. Efectele pozitive: amelioarea stresului, relaxare, amelioarea spasmelor, ameliarea durerii, împotriva oboselii cronice, tratament pentru mobilități reduse, tratament pentru tulburări ortopedice, etc.
Durata:  60 minute
Preț: 70,00 lei 

MASAJ  DE RELAXARE 
Scopul masajului de relaxare este de a ajuta la eliberarea stresului și tensiunii într-o stare de relaxare. Atingerile netezitoare au, de asemenea, un efect pozitiv asupra îmbunătățirii bolii și a stării slăbite. Masajul și uleiurile esențiale eliberează hormonii fericirii responsabili de bucurie și bucurie. Masajul gingaș de relaxare are un efect foarte bun de atenuare a stresului, stimulează circulația sanguină și limfatică, întărește sistemul imunitar, și poate fi utilizat cu efect de relaxare, chiar și în tulburările de somn.
Durata:  60 minute
Preț: 70,00 lei 
Durata:  90 minute
Preț: 100,00 lei 

MASAJ PARȚIAL (spate și umăr)
Masajul de spate este potrivit în special pentru atenuarea stresului. Formele moderne de viață pun de obicei o presiune mare pe spatele oamenilor, motiv pentru care această parte a corpului ar trebui tratată. În timpul tratamentului, maseuza acordă atenție deosebită revizuirii omoplatului, în jurul căruia de obicei se găsesc noduri de mușchi dureroși. Poate fi utilizată pentru reformarea mușchilor de umăr și a zonei omoplatului, precum și mușchilor gâtului, durerii de cap, inflamației țesuturilor moi din jurul articulațiilor umărului și pentru alte probleme de sănătate.
Durata:  30 minute
Preț: 40,00 lei 

MASAJ LA PICIOARE 
Punctul de plecare al masajului la picioare este că toate organele corpului nostru sunt conectate la diferite suprafețe ale picioarelor noastre.
Masarea diferitelor zone ale tălpilor poate afecta organele care sunt în contact cu ele și invers: funcționarea defectuoasă a unui organ poate fi observată pe tălpi sub formă de senzitivitate, depuneri sau alte leziuni în zona corespunzătoare. Presiunea, mângâierea puternică, vindecă, calmează, stimulează și relaxează în același timp.
Durata:  30 minute
Preț: 40,00 lei

MASAJ  CU PIETRE DE LAVĂ 
Tratamentul se bazează pe tehnici speciale de masaj, ajută fluxul de energie și îmbunătățește sentimentul în paralel cu eliberarea de stres.  Îmbunătățește circulația sângelui, detoxifică, relaxează mușchii, ameliorează insomnia. Articulațiile rigide și mușchii își redobândesc flexibilitatea. Alături de relaxarea corpului, mintea se calmează și rezultatul final este reînnoirea fizică și psihică.
Durata:  60 minute
Preț: 75,00 lei

ÎMPACHETĂRI CU CIOCOLATĂ 
Ciocolata conține mulți nutrienți valoroși: vitamine, minerale și polifenol.  Are un efect profund relaxant și calmant.  Ciocolata este un antioxidant și, astfel, inhibă deteriorarea celulelor organismului, hidratează și face pielea mai fermă. Măștile corporale sunt recomandate pentru pielea uscată, matură, îmbătrânită, cu celulită, stres, nervozitate, depresie, stare generală de rău, oboseală.
Durata:  90 minute
Preț: 90,00 lei

MASCĂ DE CORP ȘI TRATAMENT CU CEAI VERDE 
Ceaiul verde este unul dintre cele mai bune și cel mai cunoscut ceai detoxifiere. Ca mască corporală, întărește sistemul imunitar, are efecte anti-îmbătrânire, este un antioxidant puternic, ajută la arderea grăsimii.  Recomandat pentru pielea îmbătrânită, vergeturi, tratament cu celulită etc.
Durata:  90 minute
Preț: 90,00 lei

 TRATAMENT  INTENSIV ÎMPOTRIVA CELULITEI CU CEAI VERDE 
Ca urmare a acestui tratament, se obține congestie de sânge, creșterea temperaturii pielii și sunt produse substanțe chimice care au efect vasodilatant.  Crește circulația sângelui, ceea ce duce la o mai bună hrănire a țesuturilor și accelerează metabolismul celular.  Ceaiul verde ajută la arderea grăsimilor.
Durata:  90 minute
Preț: 95,00 lei 

MASCĂ CORPORALĂ ȘI TRATAMENT CU CEAI VERDE ȘI GHIMBIR 
Formulele concentrate ale familiei de tratament cu ceai verde Sencha combină tehnici specialde de aplicare pentru a oferi rezultate spectaculoase. Acestea sunt produse naturale ale căror ingrediente active cu un conținut ridicat de substanțe active acționează sinergia, intensifica și multiplica efectele reciproce și sunt perfect adaptate la diferitele schimbări și modificări ale pielii.
Durata:  90 minute
Preț: 90,00 lei 

MASAJ DE AROMATERAPIE 
Aromoterapia este un remediu natural antic care utilizează uleiuri esențiale pentru a răsfăța și a vindeca.  Terapia oferă un tratament unic de aromaterapie prin combinarea uleiurilor esențiale diferite în funcție de nevoile clientului. Forma de masaj făcut cu mișcări blânde și lente este excelent pentru relaxarea mușchilor, consolidarea sistemului imunitar, atenuarea stresului și anxietății.
Durata:  90 minute
Preț: 90,00 lei 

MASAJ CU LUMÂNĂRI 
Lasă-te sedus de aromele magice orientale.  Bucură-te de răsfăț oferit de exfolierea naturală, masca corporală cu diferite creme și masaj de lumânări de neuitat.
Durata:  90 minute
Preț: 90,00 lei  

TRATAMENT CORPORAL AMAZONAS SPA 
Oprește timpul și explorează lumea junglei! Comorile de la produsele Amazon SPA repară și hrănește pielea, restabilește elasticitate pielii, îmbunătățește stăllucirea și netezimea acesteia. Amazonas SPA atenuează tensiunea, oferă liniște și un sentiment plăcut, vei uita stresul și anxietatea de zi cu zi.
Durata:  90 minute
Preț: 90,00 lei

 

 
 
HUNGUEST HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 266 311 493
Fax: +40 266 372 181
marketing@hunguest-fenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11