Spa - Hunguest Hotel Fenyő

Spa - Hunguest Hotel Fenyő

ROM
Rezervați acum: +40 266 311 493 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 
Masaje

Puterea relaxantă, energizantă și dădătoare de viață a masajelor noastre calmează și în același timp, împrospătează corpul obosit și răsfață sufletul. Tratamentele noastre plăcute stimulează circulația sângelui, elimină toxinele, hidratează și înmoaie pielea, îmbunătățește starea mentală.

 

Rezervați acum:

E-Mail:      marketing@hunguest-fenyo.ro
Phone:     +40 266 311 493

 

 

Masaje

FENYŐ SPA 
Tel: 0747-809.020

MASAJ SUEDEZ 
Masajul suedez este o tehnică de tratament efectuată de mână, care afectează corpul uman prin stimuli mecanici.  Spre deosebire de unele masaje de înfrumusețare, se bazează pe efecte fiziologice directe, dar și pe îngrijire personală care este, de asemenea, benefic pentru sănătatea mintală. Ca efecte positive sunt menționate amelioarea durerilor, stresului și a spasmelor. Este benefic împotriva oboselii cronice, servește ca tratament împortiva mobilității reduse sau probleme ortopedice.
Durata:  55 minute
Preț: 70,00 lei 

MASAJ DE RELAXARE 
Scopul masajului de relaxare este de a ajuta la eliberarea stresului și tensiunii, dăruind în schimb o stare de relaxare. Atingerile netezitoare au un efect pozitiv asupra vindecării și inversează sentimental de stare slăbită. Masajul și uleiurile esențiale eliberează hormonii fericirii responsabili de bucurie. Masajul gingaș de relaxare are un efect foarte bun de atenuare a stresului, stimulează circulația sanguină și limfatică, întărește sistemul imunitar, și poate fi utilizat cu efect de relaxare, chiar și în cazuri de tulburări de somn.
Durata:  55 minute
Preț: 70,00 lei 

MASAJ PARȚIAL / PICIOARE 
Masajul de spate este potrivit în special pentru atenuarea stresului. Stilul de viață modern pune de obicei o presiune mare pe spatele oamenilor, motiv pentru care această parte a corpului ar trebui tratată în mod regulat. În timpul tratamentului, maseuza acordă atenție deosebită revizuirii omoplatului, în jurul căruia de obicei se găsesc noduri de mușchi dureroși. Poate fi utilizat pentru reformarea mușchilor de umăr și a zonei omoplatului, precum și mușchilor gâtului, durerilor de cap, inflamației țesuturilor moi din jurul articulațiilor umărului și pentru alte probleme de sănătate.
La baza masajului de picioare stă faptul că toate organele noastre sunt interconectate cu puncte de presiune de pe suprafața tălpilor noastre. Astfel, funcționarea defectuoasă a unui organ poate fi observată pe tălpi sub formă de senzitivitate, depuneri sau alte leziuni în zona corespunzătoare. 
Durata:  25 minute
Preț: 45,00 lei 

MASAJ DE CUPLU
Masajul în cuplu este o experiență de neuitat care promite relaxare și conectare cu partenerul dumneavoastră la un nivel mai profund. Doi terapeuți vor avea grijă de cei doi în același timp, creând o atmosferă romantică și liniștitoare. Vă veți simți mai revigorați și mai conectați la sfârșitul masajului.
Durata:  55 minute
Preț: 
170,00 lei 

MASAJ CU AROMATERAPIE 
Acest tip de tratament oferă un remediu natural antic care utilizează uleiuri esențiale cu scopul de a răsfăța și de a vindeca.  Terapia oferă un tratament unic de aromaterapie prin combinarea uleiurilor esențiale diferite în funcție de nevoile clientului. Mișcările blânde și lente sunt excelente pentru relaxarea mușchilor, consolidarea sistemului imunitar, atenuarea stresului și anxietății.
Durata55 minute
Preț:
75,00 lei 

 

 

 

 
 
HUNGUEST HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 266 311 493
Fax: +40 266 372 181
marketing@hunguest-fenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11