Spa - Hunguest Hotel Fenyő

Spa - Hunguest Hotel Fenyő

ROM
Rezervați acum: +40 266 311 493 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 
Spa

Scăpați-vă de agitația săptămânii, e timpul să vă relaxați și să vă reîncărcați! În inima orașului, binecuvântat cu izvoare vindecătoare, hotelul nostru oferă o serie de servici de wellness concepute atât pentru recrearea, cât și pentru relaxarea Dvs.  Departamentul nostru de spa este situat pe o suprafață de 850 m2 și vă așteaptă cu o piscină, jacuzzi, cuve cu apă minerală, cuve cu apă sărată, insulă-sauna (saună cu bușteni, saună finlandeză, infra saunp, camera cu aburi), camere de sare, insule de înfrumusețare (Coafor, cosmetică, manichiură), și diferite masaje și măști corporale ca să aveți parte într-o relaxare nederanjată și cu mult răsfăț.

Rezervați acum:

E-Mail:      marketing@hunguest-fenyo.ro
Phone:     +40 266 311 493

 
Piscină și sauna
Departamentul nostru de Spa oferă recreere de calitate pentru oaspeții noștri: piscina de experiență, jakuzzi, cuva cu apă minerală, cuva cu apă sărată, sauna cu bușteni, sauna finlandeză, sauna infra, și o cameră de abur vă asigură odihnirea și relaxarea. Intrați în centrul sănătății, vitalității, îngrijirii, relaxării și de relief de stres!
Detalii
Masaje și Tratamente
Puterea relaxantă, energizantă și dădătoare de viață a masajelor noastre calmează și în același timp, împrospătează corpul obosit și răsfață sufletul. Tratamentele noastre plăcute stimulează circulația sângelui, elimină toxinele, hidratează și înmoaie pielea, îmbunătățește starea mentală.
Detalii
Înfrumusețare
De asemenea, pentru reînnoirea fizică și spirituală a oaspeților noștri oferim și servicii de coafură, tratamente cosmetice, tratamente de mâini și picioare, manichiură și pedichiură. Toate aceste servicii pun accent pe înfrumusețare și îngrijire.
Detalii
 
HUNGUEST HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 266 311 493
Fax: +40 266 372 181
marketing@hunguest-fenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11
Copyright © 2019 HUNGUEST HOTEL FENYŐ CONFERENCE & SPA