Spa - Hunguest Hotel Fenyő

Spa - Hunguest Hotel Fenyő

ROM
Rezervați acum: +40 741 234 736 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 
Spa

Scăpați-vă de agitația săptămânii, e timpul să vă relaxați și să vă reîncărcați! În inima orașului, binecuvântat cu izvoare vindecătoare, hotelul nostru oferă o serie de servici de wellness concepute atât pentru recrearea, cât și pentru relaxarea Dvs.  Departamentul nostru de spa este situat pe o suprafață de 850 m2 și vă așteaptă cu o piscină wellness, jacuzzi, insulă-sauna (saună finlandeză, infra saună, camera cu aburi), camere de sare, insule de înfrumusețare (Coafor, manichiură), și diferite masaje și măști corporale ca să aveți parte într-o relaxare nederanjată și cu mult răsfăț.

Rezervați acum:

E-Mail:      marketing@hunguest-fenyo.ro
Phone:    +40 741 234 736

 
Piscină și sauna
Departamentul nostru de Spa oferă recreere de calitate pentru oaspeții noștri: piscină wellness, jakuzzi,, sauna finlandeză, sauna infra, și o cameră de abur vă asigură odihnirea și relaxarea. Intrați în centrul sănătății, vitalității, îngrijirii, relaxării și de relief de stres!
Detalii
Masaje
Puterea relaxantă, energizantă și dădătoare de viață a masajelor noastre calmează și în același timp, împrospătează corpul obosit și răsfață sufletul. Tratamentele noastre plăcute stimulează circulația sângelui, elimină toxinele, hidratează și înmoaie pielea, îmbunătățește starea mentală.
Detalii
Masaje orientale
Reîncărca-ți trupul și sufletul!
Detalii
TRATAMENTE YON-KA
Detalii
Vouchere SPA
Detalii
 
HUNGUEST HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 741 234 736
Fax:
marketing@hunguest-fenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11