Szobák - Hunguest Hotel Fenyő

Szobák - Hunguest Hotel Fenyő

HUN
Foglaljon most: +40 266 311 493 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 
Szobák

Standard franciaágyas szobáinkban vendégünk kényelme érdekében klasszikus elegancia, fürdőkádas fürdőszoba áll rendelkezésre hajszárítóval és pipere-cikkekkel ellátva, mini-bár, televízió analóg és digitális műsorráccsal, vezetékes telefon és ingyenes vezeték nélküli internet (WIFI) szolgáltatással. A szobák a központi park zöld lombjaira és a városra néznek.

Mozgássérültek számára akadálymentesített szobával rendelkezünk.

Standard franciaágyas vagy kétágyas szobáinkban vendégeink kényelme érdekében fürdőkádas fürdőszoba áll rendelkezésre hajszárítóval és pipere-cikkekkel ellátva, mini-bár, televízió analóg és digitális műsorráccsal, vezetékes telefon és ingyenes vezeték nélküli internet (WIFI) szolgáltatással. A szobák a központi park zöld lombjaira, illetve a Hargita-hegységre és a városra néznek. Standard szobáink pótágyazhatók további egy felnőtt vagy gyerek részére.

Tartózkodását tegye még kényelmesebbé klasszikus, elegáns stílusban berendezett superior szobáink egyikében. Ezen szobák mindegyike zárt, mediterrán típusú illetve nyitott terasszal is rendelkezik a tökéletes relaxáció érdekében. Superior szobáink nem pótágyazhatók.

Élvezze a tág terek nyújtotta kényelmet klasszikus, elegáns stílusú apartmanjaink egyikében, melyek nagyszerű magaslati kilátást nyújtanak a Hargita-hegységre. Apartmanjaink zárt, mediterrán típusú illetve nyitott terasszal is rendelkeznek a tökéletes relaxáció érdekében, továbbá két fürdőszoba is rendelkezésre áll bennük. Apartmanjaink nem pótágyazhatók.

Családi apartmanunk nagyobb teret kínál egy kétgyerekes család kényelmes és kellemes időtöltése érdekében két fürdőszobával ellátva. 

A luxuslakosztály exkluzív kikapcsolódást kínál a személyre szabott élményben részesülni kívánó vendégeinknek. A legfelső emeleten való elhelyezkedése festői kilátást biztosít a Hargita-hegységre. A lakosztály mediterrán és nyitott teraszán maximális kényelemben lazíthat és élvezheti a hegyvidéki naplemente csodálatos, romantikus látványát. Kikapcsolódását mozaikcsempés jakuzzi teszi kellemesebbé.

Családok részére ideális választás az egybenyíló szobák nyújtotta kényelem és közelség. Egy standard franciaágyas és egy kétágyas szoba egymás közötti átjárással nagyobb teret kínál egy család kényelmes és kellemes időtöltéséhez, mindkettő külön fürdőszobával ellátva. 

 
HUNGUEST HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 266 311 493
Fax: +40 266 372 181
marketing@hunguest-fenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11