Spa - Hunguest Hotel Fenyő

Spa - Hunguest Hotel Fenyő

HUN
Foglaljon most: +40 266 311 493 │ RO-530132 M-Ciuc │ N. Bălcescu street Nr. 11
 
 
Medence és szauna

Spa részlegünk gondoskodik vendégeink minőségi kikapcsolódásáról: élménymedence, jakuzzi, borvizes dézsa, sós vizes dézsa, kinti rönk szauna, finn szauna, infra szauna, valamint gőzkabin biztosítja a pihenést, ellazulást. Lépjen be az egészség, életerő, ápoltság, pihenés és stressz-oldás központjába!

 

Foglaljon most:

E-Mail:      marketing@hunguest-fenyo.ro
Phone:     +40 266 311 493

 

 

Medence és szauna

MEDENCE

Spa részlegünkön kellemes vízi élmények várják vendégeinket. Kapcsolódjon ki élménymedencénkben, lazítson a jakuzziban, élvezze és használja ki a borvizes és a sós vizes dézsa jótékony gyógyhatásait.


SZAUNA

A szaunázás élénkítő hatással van a szervezetre, fokozza az anyagcserét, segíti a méreg- és salakanyagok kiürülését, szépíti, tisztítja a bőrt , támogatja a sejtképződést.

Finn szauna - A szaunában történő izzadás frissítő hatását a magas hőmérséklet és az alacsony páratartalom (maximum 10%) biztosítja. Szaunázáskor a véredények tágulnak-szűkülnek, ezzel növelik a test ellenálló képességét, segítve a méregtelenítést. A szívre és a vérkeringésre is jó hatással van, bőrünk bársonyos lesz tőle. Agyunkra nyugtatóan hat, elősegíti a mélyebb és intenzívebb alvást.

Kinti rönkszaunánkban igazi skandináv hangulatban élvezheti a finn szauna jótékony hatásait. A hőmérséklet: 70-90 °C

Infra szauna - Elsődleges szerepe az egészségmegőrzés. Míg a hagyományos szaunában a levegő lesz egyre forróbb az izzadás érdekében, addig az infra szaunában a test melegszik. Kitűnő fájdalomcsillapító hatása van: krónikus gyulladások (arc-, homloküreg-, medencegyulladások), reuma, köszvény, isiász, izomgörcsök, izommerevség által okozott nyak-, váll-, és derékfájdalmak enyhítésére és gyógyítására is alkalmazható. A hőmérséklet: 40 °C

Gőzfürdő - Itt a magas páratartalom dominál. Az izzadást a majdnem 100%-os relatív páratartalom idézi elő. Javítja a vérkeringést, a forró gőz jó hatással van a szív- és érrendszerre. Vérnyomáscsökkentő, továbbá csökkenti a kortizol szintet, ezáltal nyugodtabbnak érezzük magunkat. Tisztítja a légutakat, segít kezelni a torokfájást, köhögést, megfázást. A forró gőz javítja a bőr vérellátását, kitágítja a pórusokat, tisztítja a bőrt. Bemelegíti az ízületeket, nem utolsó sorban, kalóriát éget. A hőmérséklet: 40-50 °C

 

 
 
HUNGUEST HOTEL FENYŐ
CONFERENCE & SPA
+40 266 311 493
Fax: +40 266 372 181
marketing@hunguest-fenyo.ro
RO-530132 M-Ciuc N. Bălcescu street Nr. 11
Copyright © 2019 HUNGUEST HOTEL FENYŐ CONFERENCE & SPA